YogaShaman - Steg 2, okt 2024 för dig som vill fortsätta din Shamanska resa

  

YogaShaman - Steg 2, för dig som vill fortsätta din Shamanska resa, med Elin Ridderström

För dig som vill fördjupa din inre resa och andliga utveckling. Nu är YogaShaman steg 2 här.
Yoga Shaman ger dig konkreta verktyg för att fortsätta utvecklas som människa och helare av dig själv och andra.

Utbildningen i korthet:
I den här utbildningen kommer du att få börja bygga din shamanska verktygslåda - (din mesa som det kallas inom inkashamanismen) av healingverktyg att använda i egna ceremonier och, för dig som vill, i ceremonier för andra.

Vi startar med ett digitalt välkomstmöte onsdag den 2/10 följt av 2 fysiska tillfällen (5-6/10 & 13-14/10) på Yogastudion Bromma i Stockholm och avslutar med ytterligare en digital kontakt onsdag den 16/10.

Elin hämtar kunskap och kraft från moderna tekniker för självutveckling men framförallt ur shamanska läror som har hjälpt människor i tusentals år. Tillsammans blir det nånting helt nytt - personlig utveckling som du aldrig upplevt den.

Vill du höra mer om Elins syn på Shamanism och personlig utveckling kan lyssna på Agneta Sjödins underbara podcast "Så in i själen" - avsnitt 147:  https://shows.acast.com/d816302a-0292-4917-bb37-e524db5bbfd8/64dbb710264b91001283e249 (https://shows.acast.com/d816302a-0292-4917-bb37-e524db5bbfd8/64dbb710264b91001283e249)

Vad får du?
Den här utbildningen - YogaShaman (steg 2)  ger dig konkreta verktyg för att fortsätta din shamanska livsresa och dyka djupare i världen av energi genom meditation, andningsövningar, ceremonier och ritualer. Du kommer också att börja bygga din mesa- ditt medicinaltare av stenar att fylla med kraft på din fortsatta resa.

I utbildningen ingår följande:
    •    Bands of power - initiering
    •    Harmony rite- initiering
    •    Förinspelade meditationer
    •    Skriftlig material med övningar
    •    2 valfria tillfällen på klassen Shamanic Flow (utnyttjas under den period du går YogaShaman).

Efter genomförd utbildning erhåller du ett diplom som YogaShaman Steg 2 (50h).

Varje kurs har endast 10 platser för att du ska få så mycket träning i verktygen som möjligt, men också för att vi ska hinna dela våra upplevelser på ett bra sätt.

Förkunskaper
För att anmäla dig till denna kurs behöver du ha gått YogaShaman (steg 1) alternativt ha erhållit liknande kunskaper genom annan utbildning. Hör av dig till oss om du är osäker på vad som kan vara liknande kunskaper.

För vem?
Du går den här  utbildningen som en djup personlig resa för att skifta din energi och kliva djupare in i din kraft som människa, och för dig som vill hjälpa andra att läka genom ceremoni och shamanska healingtekniker.

Är du yogalärare - kan du även efter kursavslut hålla egna klasser med inslag av shamanism.

Är du coach, samtalsterapeut eller har annan liknande utbildning där du arbetar med människor passar den här utbildningen fint som en fördjupning och som komplement.

Tillfällen:
    •    2/10-2024 kl. 19.00-21.00 (digitalt tillfälle)
    •    5/10-2024 kl. 12.00-19.00
    •    6/10-2024 kl. 10.30-17.00
    •    12/10-2024 kl. 12.00-19:00
    •    13/10-2024 kl. 10.30-17.00
    •    16/10-2024 kl. 19.00-21.00 (digitalt tillfälle)

Pris:
12995kr/person

Plats:
Kursen hålls på Yogastudion Bromma, Beckombergavägen 1 i Bromma. Närmsta T-bana är Åkeshovs T-bana. Reser du in till kursen kan du med fördel bo på Åkeshofs Slott om ligger ett stenkast ifrån Yogastudion Bromma.

Övrigt:
Kom i bekväma kläder då vi kommer att göra olika rörelseövningar vid varje tillfälle, ta även med kläder för utomhusvistelse då vissa övningar sker i naturen utanför studion.
Det kan vara bra att införskaffa en skrivbok dedikerad utbildningen då du kommer att få reflektionsuppgifter under och emellan de tillfällen vi ses.

Vill du veta mer?
Välkommen att boka ett individuellt samtal med Elin där du har möjlighet att ställa frågor om innehåll och upplägg. Skicka ett mejl till Elin på elin@yogastudionbromma.se

Om Elin:
Elins mission är att lära dig hela dig själv. ”Det är fantastiskt att möta människor i en shamansk healingsession. Att få se sorgen släppa, smärta andas ut, tung energi transformeras, men det jag älskar mest är att lära dig läka dig själv genom de kurser och workshops jag erbjuder.
Den djupaste, där jag leder dig på den väg jag själv vandrat, är YogaShaman.”

Elin har utbildning inom inkashamanismen (Master Shamanic Practitioner) för Ayiana Mantel som under många år rest och undervisat tillsammans med Alberto Villoldo.
Elin är utbildad coach och organisationskonsult från Humanova och jobbar dagligen med ledarskap och organisationsutveckling i näringslivet.

Elin har gått flertalet yogautbildningar bl.a inom mediyoga för Ulrika Berglind och Hathayoga för Johanna Andersson.
Elin har undervisat i yoga i över 15 år och arbetat med ledarskap i över 20 år, hållit retreats i Sverige & runt om i Europa.

Hon har kunskap inom toltekisk visdom, neomysticism & yogiska visdoms läror och har under många år rest världen runt och besökt heliga platser, magiska berg & floder och stött på läror från när och fjärran.

Idag äger hon tillsammans med sin man YogastudionBromma.

Läs mer om initieringarna som ingår:
Den andra riten - "Bands of Power"
består av skydd i form av 5 energiband som installeras i ditt ljusenergifält. Dessa"Bands of Power" representerar jord, luft, eld, vatten och rent ljus.
När de här banden är installerade i ditt ljusenergifält fungerar de som ett filter som bryter ner negativ energi som kommer i din väg, den negativa energin bryts ner och tas om hand av något av de fem elementen där energin hör hemma. På så sätt kan dessa negativa energier ge dig näring istället för att förgifta dig eller göra dig sjuk.
När du fått Bands of Power stöter de bort  negativ energi. I en värld full av rädsla utgör banden ett grundläggande beskydd.

Den tredje riten är "Harmony Rites", där du tar emot sju arketyper, ett i varje chakra.
I första chakrat tar du emot ormens arketyp, jaguaren tas emot i andra chakrat, kolibrin i det tredje och örnen i det fjärde.
Därefter tar du emot tre ärkeänglar i de tre övre chakrana.
Huascar Inka, väktare av den undre världen och det undermedvetna överförs till det femte chakrat. Quetzacoatl, Americas befjädrade ormgud och väktare för mellanvärlden(vår medvetna värld) överförs till sjätte chakrat och Pachakuti, beskyddaren av den övre världen(vår Gudsmedvetenhet)och beskyddaren av den tid som ska komma, överförs till sjunde chakrat.

Dessa arketyper överförs till dina chakran som frön. Dessa frön växer med hjälp av eld och du måste genomföra ett antal eld ceremonier för att väcka dom, lära känna dom och hjälpa dom att växa. Efteråt hjälper de till att förbränna den psykiska sörja som byggts upp i dina chakran, så att dina chakran kan lysa med sitt ursprungliga ljus och du utvecklar en regnbågskropp. Denna rit hjälper dig att ömsa ditt förflutna såsom ormen ömsar sitt skinn.

Varmt välkommen att boka din plats redan idag.
Det här är en resa för livet!

Läs vår bokning- & husregler här: Boknings- & Husregler 

Anmälda

Betalarens uppgifter

E-post
Personuppgifter